Szerviz

Vállaljuk a „Kereskedelem” és „Szolgáltatásaink” menüpontokban felsorolt több, mint húsz elaktroanalitikai műszergyártó készülékeinek javítását, szükség esetén rendszeres tervszerű hibamegelőző karbantartását. A gyártók többségével rendszeres kapcsolatban vagyunk. Abban a ritka esetben, ha ez a kapcsolatunk még nem alakult volna ki, a megfelelő műszaki információk, illetve a javításhoz szükséges alkatrészek beszerzése érdekében felvesszük a kapcsolatot a gyártó cég műszaki illetékeseivel.

Vállalunk eseti javítást és rendszeres tervszerű hibamegelőző karbantartást is.

  • Tudjuk, hogy a rendszeres tervszerű hibamegelőző karbantartás sem garantál száz százalékosan hosszú távú hibamentes működést az analitikai készülékek esetében. Mégis tapasztalataink alapján megbízhatóan állíthatjuk, hogy például a rendszeresen karbantartott térfogatos automata titrálóink hiba-statisztikája lényegesen kedvezőbb, mint a karbantartatlan, vagy véletlenszerű gyakorisággal karbantartott hasonló eszközöké. A gyártók által javasolt karbantartási ciklusok és technológiai előírások biztosíthatják, hogy a mérőműszereink élettartama a lehető leghosszabb lehessen, és ne pont a kritikus pillanatokban mondják fel a szolgálatot.
  • Ha mégis hiba történne, szervizszolgáltatásunk rövid időn belül (egy, vagy két munkanapon belül) elhárítja a problémát, de ha a javítás időigényes, akár cserekészüléket is biztosítunk.
  • A karbantartási ciklusidők meghatározásánál a gyártók ajánlásaira és saját tapasztalatainkra támaszkodunk, figyelembe véve az Önök speciális kondícióit is (1, 2, vagy akár 3 műszakos üzem, egy, vagy számos laboráns, vagy analitikus is használja a készüléket).
  • Átalánydíjas szerződéseinkben az OQ-teszt (gyári specifikáció- és funkció-ellenőrzés) elvégzése is benne van évente egyszer, ami fontos dokumentum a minőségbiztosításban. Emellett igény esetén vállaljuk az érzékelők (elektródok)kémiai validációját, a titráló rendszerek térfogatos kalibrációját és a teljes analitikai mérőrendszer kémiai validációját is.
  • Az átalánydíjas karbantartási szerződésekkel az előre egyeztetett időpontban elvégezzük a karbantartási munkákat, és minden tevékenységet jegyzőkönyv formájában dokumentálunk.
  • A karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleink előnyt élveznek váratlan hibák esetén, tehát elsőbbséget élveznek a szervizhívások során.
  • A rendszeres tervszerű hibamegelőző karbantartás mindkét fél érdekét szolgálja: biztosítja az Önök analitikai műszereinek és mérőrendszereinek folyamatos működését, és segít nekünk is jól tervezhető időbeosztással dolgozni.

A rendszeres és gondos preventív karbantartás lehetővé teszi, hogy a készülékek hosszú ideig hibamentesen működjenek.

 

Kapcsolat