NyitóoldalElérhetőségOldaltérképWebshop WebáruházHUN / ENG
Regisztráció hírlevélre
Regisztráljon hírlevelünkre, hogy
minden újdonságról időben értesíthessük!
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
műszerválaszték
iso tanúsítványunk
Lambda-Elan Kft ISO tanusítványa.jpg
animation.gif
Hét gyártó több mint 300 elektroanalitikai készülék!
Az Elektroanalitikai Csoport kiemelt feladata,
     hogy partnereinket igényeik szerinti, az adott mérési feladatnak leginkább megfelelő műszerekkel, érzékelőkkel, illesztő- ill. reagens oldatokkal, egyéb kiegészítő eszközökkel lássa el.
     Vállalatunk több, az elektroanalitika területén igencsak jártas gyártóval, illetve disztributorral áll kapcsolatban, így a laboratóriumokban fölmerülő feladatokhoz (a legegyszerűbb rutinméréstől a legbonyolultabb méréstechnikáig ) a megfelelő eszközök széles skáláját tudjuk ajánlani, természetesen alternatív megoldásokkal, hogy az érdeklődő igényeinek ( és nem utolsó sorban pénztárcájának ) legmegfelelőbb összeállítást tudja kiválasztani.
     Az alábbiakban az általunk forgalmazott műszereket szeretnénk bemutatni Önöknek, hozzátéve, hogy érdeklődés esetén okvetlenül vegyék fel velünk a kapcsolatot akár telefonon ( 36-1-200-5111 ), akár e-mailben, a feladathoz igen rövid időn belül, együtt fogjuk megtalálni a megfelelő elektroanalitikai készüléket.

   A műszereket felhasználási módjuk szerint ( hordozható, asztali vagy laboratóriumi, illetve online vagy ipari ) csoportosítottuk, de egyes csoportokon belül is elég nagy a szórás a készülékek tudása, pontossága, komfortfokozata, egyéb, kiegészítő eszközök csatlakoztathatósága és nem utolsó sorban az áraik tekintetében.

   Nem csak a mérőműszer kiválasztásánál, de a megfelelő érzékelő meghatározásánál, egyéb, a mérést segítő kiegészítők ( illesztő, elektród tároló ill. kondicionáló oldatok, elektród állványok, mágneses keverők, mintaváltók, stb. ) választásánál is segítségükre lehetünk.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Felhívjuk figyelmét arra, hogy a bal sávban található "KÉSZÜLÉKCSOPORTOK" menürendszerből is
bármelyik oldalról az Önt érdeklő műszerekhez navigálhat.
NyitóoldalKereskedésSzervízSzaktanácsadásMinőségtanusításWebáruházberlesHírlevélÁSZF
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.