Honlapunk Elérhetőség WebshopWebáruház
hirlevel.gif
Kedves Látogatók!
Jelen hírlevelünkben főként alkalmazástechnikai szolgáltatásainkról szeretnénk Önöknek beszámolni.

Vállaljuk sokféle elektrokémiai ( Metrohm, WTW, SI Analitics, Eutech, Crison, DKK-TOA, Clean, stb. ) készülékek minősítését, kalibrálását, ellenőrzését, szervízelését.

Vállaljuk továbbá szárítószekrények, izzítókemencék ellenőrzését, kalibrálását.

Elvégezzük kívánságukra fecskendők, pipetták, diszpenzerek és más térfogatmérő eszközök kalibrálását is.

A térfogat mérő eszközök kalibrálása területén saját kalibráló hellyel rendelkezünk, ha pipettáikat, diszpenzereiket, fecskendőiket kalibráltatni szeretnék, csak el kell küldeniük hozzánk, kalibrálás után a jegyzőkönyvvel együtt rövid határidővel visszakapják eszközteiket,

és ami fontosÍGY NEM KELL KISZÁLLÁSI DÍJAT FIZETNIÜK!


Mindezek mellett vállaljuk szárítószekrények, hűtőszekrények, és egyéb hasonló készülékek hőmérséklet kalibrációját 400 C hőmérséklet értékig.

Vállaljuk továbbá centrifugák, rázógépek, mágneses- és egyéb keverők fordulatszám kalibrációját 100 000 ford./perc értékig.

Laboratóriumunkban fejlesztünk Önöknek analitikai módszereket ( főként elektrokémiai területen ) az olajipar, az élelmiszer ipar, a gyógyszeripar, a borászat és más mezőgazdasági területek számára.

Nyitottak vagyunk rutin munkák elvégzésére is az elektrokémia tárgykörében ( titrlások, úgymint sav-bázis, komplexometria, csapadékos titrálás, és víztartalom mérés térfogatos, coulometriás és kemencés módszerrel is ).

Vállalunk savszám, szappanszám, jódszám, TAN, TBN, stb. meghatározásokat is.

Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink szükség esetén tanácsot adnak készülék vásárlási, kalibrálási, módszerfejlesztési területeken.

Tudunk ajánlani olyan összetett kontrukciókat, amely során Önök megmondják mire lenne szükségük, és ehhez mi ajánlunk készülékeket és alkalmazástechnikát is.

Foglalkozunk ezen kívül elektrokémiai műszerek kölcsönzésével, és használt, de jó állapotú készülékek beszerzésével, és garanciális eladásával is.

alkatreszek.jpg

Fel szeretnénk hívni a figyelmüket arra, hogy rövid határidővel vállaljuk pH-mérők és elektródjaik, vezetőképesség mérők és elektródjaik elektromos illesztését eltérő gyártók készülékei és elektródjai között.

Ha Önöknek már bevált eszközük van, de ahhoz egy más gyártó elektródját kívánják kapcsolni, - mert a felmerülő feladat így kívánja -, mi segítünk kiválasztani az megfelelő elektródot, azt illesztjük az Önök meglévő készülékéhez így egy teljes megoldást szállítva.

Ugyanezt megtesszük fordítva is, a már meglévő, jól bevált elektródhoz javaslunk megfelelő készüléket, és azt is illesztjük kívánság szerint.

Az általunk vállalt gyártók készülékeinek és elektródjainak listája:

....

BANTE; CLEAN Instruments; CLEAN L’EAU; CRISON Instruments; DKK-TOA; ELECTRO-CHEMICAL DEVICES (ECD); EMCEE; EUTECH; GR SCIENTIFIC; HAMILTON Company; KUNTZE; MANTECH; METROHM; OAKTON; QUANTEK Instruments; RADELKIS; REAGECON; RUOSULL; SI ANALYTICS; Thermo ORION; VAN LONDON PHOENIX; XS INSTRUMENTSÚj szolgáltatásként vállaljuk, hogy az Önök igényei szerint elkészítünk, elemzünk és szállítunk különböző speciális elektrokémiai kalibráló oldatokat.

Így Önöknek nem kell a laboratóriumban ezeket hosszadalmas, igényes és fáradságos munkával beszerezni, elkészíteni, esetleg a pontos koncentrációjukat meghatározni.

Mi készen szállítjuk ezeket!

Önöknek csak mérni kell!

Szolgáltatásunk továbbá elektródok jóságának vizsgálata és az elektródok regenerálása és felújítása is.
Foglalkozunk ezen kívül on-line rendszerek telepítésével, kalibrálásával és validálásával is.

Forduljanak hozzánk bizalommal!


1041 Budapest, Nyár u. 130.
Tel.: 06-1-2005111
Fax: 06-1-3910013

e-mail: info@lambda-elan.hu
Honlap: www.titralo.hu


Felhívjuk partnereink figyelmét a Reagecon cég Metrologist című periodikájára amelyben az általuk kínált új sztenderdek és tanúsított anyagminták szerepelnek. Ezt az időszakos elektronikus újságot 3-4 havonta tervezzük elküldeni a hírleveleinkkel együtt.
Reagecon Metrologist
Honlapunk Elérhetőség WebshopWebáruház
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.