Honlapunk Elérhetőség Webáruház
hirlevel.gif
Tisztelt Partnereink, Tisztelt Felhasználók!


1.) Legelőször arra kérjük Önöket, ötleteikkel, javaslataikkal segítsék vevőszolgálati munkánkat, hogy minél gyorsabb és minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani a jövőben. Munkatársaink jelenleg is nagy felkészültséggel állnak az Önök rendelkezésére, de ezt a színvonalat tovább kívánjuk fejleszteni. (Drótposta címünk: info@lambda-elan.hu) Elérhetőség
weblaphazterkep.jpg
2.) Másodsorban fel szeretnénk hívni a figyelmüket arra, hogy rövid határidővel vállaljuk pH-mérők és elektródok, vezetőképesség mérők és vezetőképesség mérő cellák elektromos illesztését egymáshoz, eltérő gyártók készülékei és elektródjai között.

Ha Önöknek már van bevált készülékük, de ahhoz egy más gyártó elektródját szükséges kapcsolni, - mert a felmerülő feladat így kívánja -, mi segítünk kiválasztani az megfelelő elektródot, azt illesztjük az Önök meglévő készülékéhez, így egy olcsó és teljes megoldást biztosítva Önöknek.

Ugyanezt megtesszük fordítva is, a már meglévő, jól bevált elektródhoz javaslunk megfelelő készüléket, és azt is illesztjük kívánság szerint.

Módszerünk olyan speciális adapterek egyedi legyártása, amelyek a készülék és az elektród közötti illesztést biztosítják az egymástól eltérő csatlakozó típusok esetén.
logologo.jpg
Az általunk forgalmazott, szervizelt és minőségtanúsított elektroanalitikai készülékek, elektródok és oldatok gyártóinak nem éppen kurta listája:
 • BANTE Instruments
 • CLEAN Leau Instruments
 • CRISON Instruments
 • DKK-TOA
 • ECD - Electro Chemical Devices
 • EMCEE Electronics
 • EUTECH Instruments
 • GR Scientific
 • HAMILTON Sensors
 • MANTECH Incorporated
 • METROHM AG
 • QUANTEK Instruments
 • RADELKIS Kft.
 • RUOSSUL
 • REAGECON
 • SI Analitics
 • Thermo Scientific ORION
 • Van London PHOENIX Co.
 • 3.) Amerikai és nyugat-európai használt műszer piacon megvásárolt Metrohm, Orion, GR-Scientific, Crison és Eutech gyártmányú pH-mérők, Ion-mérők, Vezetőképesség mérők, Oldott oxigén mérők, Automata titrálók, Coulométerek, Ionkromatográfok felújítása és hazai piacon történő értékesítése az új műszerek árához viszonyítva igen kedvező árakon, egy éves garanciavállalással, igény esetén IQ/OQ/PQ teszt jegyzőkönyvekkel. Ez a szolgáltatásunk olyan formában is működik, hogy Önök jelzik felénk a kívánt készülék típust, mi pedig, ha találtunk a használt analitikai műszerek világpiacán ilyen készüléket, árajánlatot adunk a beszerzésére és felújítására.

  4.) Különlegesen pontos és magas szinten automatizált un. kétfázisú térfogatos Karl Fischer titráló állomások forgalmazása új, vagy általunk felújított KF titrálók moduljaiból összeállítva, már meglévő alkalmas KF titrálók átalakítása, kiegészítése ilyen kétfázisú rendszerré. Ezekre a KF titráló állomásokra minden esetben jellemző a teljesen automatikus vízérték meghatározási eljárás.

  elektrodokk.jpg
  5.) Speciális (elektrokémiai) elektród-szerviz tevékenységünk:

  pH-elektródok, ion-szelektív elektródok, vonatkozási elektródok, nemesfém elektródok, vezetőképesség mérőcellák tisztítása, regenerálása, validálása, elektrolitikus bevonat készítés ezüst elektródokra, stb.

  Példák: pH-üveg membrán felületének megújítása kémiai maratással, külső Ag/ACl vonatkozási elektródok elektrolitikus újra kloridozása, elszennyeződött töltőoldat terek tisztítása, beszáradt kerámia, vagy csiszolatos diafragmák tisztítása, kristály alapú ion-szelektív elektródok polírozása, PVC ion-szelektív membrán elektródok oldószer-tenzióban történő újra-aktiválása…

  Az elektródok felújításáért csak akkor számlázunk a megbízó felé, ha az elektród felújítás sikerült, amit mérési jegyzőkönyvvel tanúsítunk. A felújított elektródokra 6 hónap garanciát vállalunk.

  6.) Web áruházunkban megrendelhetők elektroanalitikai fogyóeszközök: puffer oldatok, vezetőképesség standard oldatok, ion standardok, ionerősség beállító oldatok, elektród töltő-, tisztító-, kondícionáló- és tároló oldatok, ipari és laboratóriumi pH-elektródok (speciális alkalmazástechnikákhoz is!), ugyancsak ipari és laboratóriumi vezetőképesség mérőcellák, oldott oxigén elektródok (Clark és galvanikus oldott oxigén elektród és optikai oxigén „elektródok”), keverőpálcák, elektród állványok és befogók, elektród kábelek, stb..

  Ezeknek a fent felsorolt fogyóeszközöknek a legelterjedtebb típusait raktáron tartjuk és maximum három napon belül postán eljuttatjuk megrendelőinknek.

  7.) Mi most szeretnénk egy terhet levenni az Önök válláról, és szeretnénk felajánlani szolgáltatásainkat az Önök részére, ezért:

  A Lambda-Elan Kft. vállalja – főként elektroanalitikai mérések elvégzését, módszerek kidolgozását, validálását, vagy az Önök készülékére történő egyedi beállítását, adaptálását is.

  Vállaljuk továbbá reagensek, puffer oldatok, mérték oldatok, stb. stabilitás vizsgálatát akár az Önök telephelyén, akár a Lambda-Elan Kft. telephelyén történő tárolással, esetleg az oldatok általunk történő elkészítésével együtt is. Ön csak megrendeli amit elgondolt, illetve amire szüksége van, és mi készen szállítjuk a megoldást.

  A méréseket természetesen kalibrált műszerekkel és eszközökkel végezzük, a méréseket megfelelő dokumentáció kíséri, az eredményekről bizonylatokat adunk az Önök részére.

  A Lambda-Elan Kft-ben több nagy gyakorlattal rendelkező vegyész, vegyészmérnök és villamosmérnök szeretne az Önök segítségére lenni a fentebb felsorolt területeken, hogy megkönnyítse munkájukat.
  Mindezek mellett szívesen állunk rendelkezésükre tanácsokkal, és egyéb formákban is.
  A felmerülő igényekről szívesen egyeztetünk Önökkel, így együtt tudjuk kidolgozni a feladatot és a megoldást az Önök igényeinek megfelelően.

  Minden felmerülő igényre egyedileg készített árajánlatot adunk.

  Továbbá!

  Új szolgáltatásként vállaljuk, hogy az Önök igényei szerint elkészítünk, elemzünk és szállítunk különböző speciális elektrokémiai kalibráló oldatokat.
  Így Önöknek nem kell a laboratóriumban ezeket hosszadalmas, igényes és fáradságos munkával beszerezni, elkészíteni, esetleg a pontos koncentrációjukat meghatározni.

  Mi készen szállítjuk ezeket!

  Önöknek csak mérni kell!

  Valamint!

  Vállaljuk telephelyünkön térfogatmérő eszközök kalibrációját is ( legyen az külömböző titráló feltét, pipetta, dispenzer, fecskendő, stb. )
  Így Önöknek nem kell kiszállást fizetni, csak elküldi nekünk az eszközt és kalibráció után jegyzőkönyvvel együtt visszakapja.


  Honlapunk Elérhetőség WebshopWebáruház
  A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.